Lapas

otrdiena, 2013. gada 29. janvāris

Domes darbā vairāk jāiesaistās jauniem cilvēkiem!

Labs aicinājums un pamudinājums ikvienam aktīvi iesaistīties lēmumu pieņemšanas procesos. Šo aicinājumu pirmajā šā gada "Vecumnieku Novada Ziņas" izteica Vecumnieku novada domes priekšsēdētājs Rihards Melgailis.
Jau labu laiku prātā virmo ideja par dalību pašvaldību vēlēšanās. Pirms četriem gadiem startēju Vecumnieku novada domes vēlēšanās. Tā bija jauna un nebijusi pieredze. Analizējot tā brīža notikumus varu vien teikt, ka biju pamatīgs "zaļais gurķis". Un šajā gadījumā domāju "zaļais" nevis tādēļ, ka startēju Latvijas Zaļo un Zemnieku savienības sarakstā, bet gan pieredzes trūkuma dēļ. Diemžēl vai par laimi netiku ievēlēts jaunas domes sastāvā.
Pēc četriem mēnešiem ir otrās pašvaldību vēlēšanas dzīvojot nu jau labi iepazītajā  novadā. Kopīgi esam svinējuši svētkus, meklējuši risinājumus problēmām, strādājuši kopēja labuma vārda. Sistēma ir iestrādāta un ir daudz ideju novada izaugsmei. Jaunajai domei nebūs jāizgudro jauns velosipēds - atliks vien ātri lēkt tam virsū un doties jaunu izaicinājumu un novada izaugsmes virzienā. Aktīva darbība nevalstiskajās organizācijas neļāva novērsties no līdzdalības šos četrus gadus. Iespējams, bet visdrīzāk tā arī ir, esmu daudziem domes deputātiem apnicis ar nepārtrauktie iesniegumiem. Ko lai saka, esmu neatlaidīgs. Esmu pārliecināts par savu darbā ar jaunatni ideju aktualitāti un nepieciešamību. Līdz šim neviens nav mani pārliecinājies par pretējo. Esmu gatavs piekāpties, ja argumenti ir pietiekoši loģiski un reālistiski.
Vēlos veltīt laiku un enerģiju Vecumnieku novada izaugsmes meklēšanā. Šādu iespēju saskatu piedaloties pašvaldību vēlēšanās. Jā arī tu vēlies iesaistīties mūsu novada veidošanā pievienojies. Veidosim spēcīgu komandu dalībai pašvaldību vēlēšanās jaunā sarakstā politiskās partijas "Visu Latvijai - Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" ietvaros. Uz sazināšanos - 28663569; renars.manuilovs@gmail.com .

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru